Welkom bij De Mobiele Kindercoach

Wie is de Mobiele Kindercoach?

Mijn naam is Angelique Sterkman en ik ben geboren in 1971.

Ik ben moeder van 2 dochters van 5 en 7 jaar. Zij hebben me de laatste stimulans gegeven om te gaan doen wat ik eigenlijk al een hele lange tijd wilde gaan doen. Namelijk het begeleiden van kinderen vanuit een positieve oplossingsgerichte invalshoek. Mijn eerste stappen op coach gebied heb ik gezet door NLP-Practitioners te gaan doen bij Mind Academy. Januari 2013 heb ik mijn Master NLP afgerond.

Tijdens het werken met NLP ben ik me steeds meer gaan richten op kinderen. Via het NTI heb ik me verdiept in de kinderpsychologie. Om me nog beter voor te bereiden op het coachen van kinderen heb ik bij BGL een opleiding tot kindercoach gedaan. In juni 2012 heb ik de opleiding tot kindercoach succesvol afgerond (bij BGL en Partners).

Deze opleiding kindercoach wordt erkend door de Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) en is een erkende post-HBO opleiding.

Dit alles geeft mij de mogelijkheden, de kennis en de vaardigheden om te werken als De Mobiele Kindercoach. Ik maak, naast NLP, gebruik van allerlei manieren om kinderen te helpen. Dat kan zijn middels Kids Skills, RET, spel, bewegingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, creatieve middelen, fantasieverhalen, meditatie, krachtoefeningen. Kortom, van alles....